Wie zijn wij

Myrica Groenverzorger: wie zijn wij?

 

Hoveniersbedrijf Myrica Groenverzorger is het bedrijf van Thomas van der Laan en Afke van der Laan – Holwerda. Myrica Groenverzorger is in 2001 opgericht en gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinrenovatie. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat op een natuurvriendelijk manier te werk gaat.
Benieuwd naar de gezichten achter Myrica Groenverzorger? Lees dan vooral verder.

Wij staan tot uw dienst

Thomas van der Laan

Thomas is opgegroeid op een boerderij en altijd actief geweest in het groen. Vanaf mijn 16e levensjaar al bezig met het renoveren en onderhouden van bestaande tuinen. Mijn carrière begon bij de gemeente ‘het Bildt’. Daarna heb ik enkele jaren bij een hoveniersbedrijf in Grou gewerkt en enkele hoveniersbedrijven in Friesland. In 1996 geslaagd voor Diploma Zelfstandig Beroepsbeoefenaar Klein Groen te Leeuwarden.

Thomas
Afke

Afke van der Laan – Holwerda

Afke is opgegroeid in de stad. Opleiding genoten in de technische/commerciële richting. Bij veel verschillende bedrijven technische taken uitgevoerd. Vanaf het starten van de onderneming in 2001 helemaal meegegroeid in het bedrijf. Mede-eigenaar en fulltime meewerkend met Thomas sinds 2004. Diploma vakbekwaam hovenier niveau 3 behaald in juli 2006 te Leeuwarden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In een persoonlijk gesprek laten we u graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van Myrica Groenverzorger.